Wie zijn wij

Graag stellen wij ons even aan u voor
Het coördinerend team van Breinbemiddeling bestaat uit drie enthousiaste ZZP-ers die al jaren werkzaam zijn binnen de VVT, het ziekhuiswezen en de GGZ. Onze kracht is dat wij weten wat er zich op de werkvloer afspeelt, wij goed weten wat het werken als zzp-er inhoud, en over een groot netwerk met inzetbare ZZP-ers beschikken.

Daarnaast spelen snelheid, flexibiliteit, enthousiasme en benaderbaarheid een grote rol binnen ons team.

Leonie Huizingh

Leonie Huizingh

  • Coördinator werving & selectie zorgprofessionals en opdrachtgevers
  • Planner
  • Bereikbaarheidsdienst

WhatsApp: 06 268 66 168

Meer over Leonie

Mijn naam is Leonie Huizingh, 38 jaar, verpleegkundige, echtgenote en moeder.

Sinds 2008 ben ik gediplomeerd. Mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe uitdagingen heeft mij  een breed scala aan ervaringen gebracht. Ziekenhuis, verpleeghuizen, thuiszorg, en de huisartsenpost mag ik met trots op mijn cv plaatsen.

Breinbemiddeling biedt een nieuwe uitdaging en met veel passie zie ik mogelijkheden om andere zorgprofessionals te prikkelen om zichzelf te ontplooien. Mijn doel is om niet simpelweg te bemiddelen maar mogelijkheden bieden om een spannende werkplek te vinden of desgewenst juist een harmonieuze. Wat past bij jou??

Naast het bemiddelen werk ik nog volop mee in de zorg. Ik ben dol op mijn vak en vind het belangrijk om affiniteit te houden met de zorg.

Mathieu van Wezel

Mathieu van Wezel  

  • Coördinator planning & financiën
  • Aandacht functionaris wet- en regelgeving
  • Bereikbaarheidsdienst

WhatsApp: 06 111 59 021

Meer over Mathieu

Mathieu is al ruim 30 jaar actief binnen de VVT en Psychiatrie. Heeft 13 jaar als eigenaar een Zorgbemiddelingsbureau in Gelderland gerund. Heeft een ruime technische ervaring, o.a. in het ontwikkelen van Software (Freelanceplan) voor het runnen van een Bemiddelingsbureau in de Zorg. Maar ook in de computer wereld heeft hij veel kennis.

Peter Peltzer

Peter Peltzer

  • Coördinator opleidingen
  • Planner
  • Bereikbaarheidsdienst

WhatsApp: 06-23966892

Meer over Peter

Hallo mijn naam is Peter Peltzer, gehuwd en vader van drie kinderen.

Van beroep ben ik dementieverpleegkundige (casemanager), Psychiatrisch verpleegkundige en brandweerman.

Mijn specialisme is de Brein Omgeving Methodiek™ voor dementie en ander hersenschade.

Mijn ruim 40 jarige haat/ liefde voor de zorgsector heb ik te danken aan mijn moeder Anneke van der Plaats, bekend als geriater met een fantastische kijk op de moderne hersenkunde en dementie.

Vanaf begin jaren `80 was ik dagelijks te vinden in het verpleeghuis waar mijn opa verbleef en mijn moeder werkzaam was als verpleeghuisarts.

Vanaf 1983 hielp ik wekelijks mee op de eerste dagopvang voor ouderen. Het concept “dagopvang’ ook bedacht door mijn moeder is vervolgens overgenomen door het ministerie en is al vele jaren ingebed als voorziening in de zorgverlening.

Vanwege mijn diversiteit aan werkervaringen verwijs ik u graag naar mijn Curriculum Vitae op LinkedIn of mijn websites: breinplaats.nl, breincollectief.nl en domuslocus.nl

Naast mijn werkzaamheden voor Brein Bemiddeling ben ik ook werkzaam voor het Breincollectief.