What you see is what you get!

Er zijn op dit moment tientallen bemiddelingsbureaus in Nederland en dat aantal groeit nog steeds. Allemaal werken ze op een andere manier. Zie jij de bomen door het bos nog?

Is het jouw wel eens opgevallen dat de informatie op de vele websites van bemiddelingsbureaus niet compleet is? Dat de informatie omtrent de betalingen, fee’s, commissies, etc ontbreekt? Dat je niet weet wanneer jij je geld gaat krijgen? Of wat je kwijt bent aan kosten aan het bureau? Of wat het bureau aan jouw verdient? Dat je verplicht moet betalen voor software?

Wat als je je bij meerdere bureaus laat inschrijven, de kosten lopen dan vaak de pan uit. Vaak moet je je eerst inschrijven om het bovenstaande duidelijk te krijgen en dan nog ontbreekt er nog belangrijke informatie.

Wij van Breinbemiddeling gaan dit anders doen! Bij ons lees je gewoon hier op de website wat je gaat verdienen. Dat je niets maar dan ook echt niets hoeft af te dragen aan ons bureau. Geen administratiekosten, fee of softwarekosten of andere verborgen zaken.

  • Breinbemiddeling ontvangt haar gelden enkel via de opdrachtgever.
 Wij huren handige software in maar die betalen we ook zelf.
  • Bij breinbemiddeling werken we met een duidelijke driepuntsovereenkomst waarin alle afspraken tussen het bureau, de opdrachtgever en jou zijn vastgelegd. Geen addertjes onder het gras, je weet exact waar je aan toe bent en de verhoudingen zijn super duidelijk.

Wil je nader met ons kennismaken?
 Vul dan via mijn.breinbemiddeling.nl je gegevens in en er wordt direct een online account voor je aangemaakt. Hierin kun je (als je eraan toe bent) je online dossier compleet maken. Wij zullen je dan uitnodigen voor een (online of live) kennismaking.